Klaasje Meijer belt in paniek wildvreemde buurman wakker

Author: Share:
© Foto: VTM

In Weekend staat te lezen dat de periode die Klaasje Meijer in Antwerpen heeft doorgebracht helemaal niet zo rooskleurig was als oorspronkelijk in de pers beschreven stond. Het K3’tje verhuisde destijds naar de Belgische grootstad omdat dit handiger was omwille van repetities en dergelijke.

“Ik woonde toen helemaal in mijn eentje in een appartement in Antwerpen, en in het appartement boven mij was een buurvrouw van 35 overleden. Daar kwamen ze pas drie dagen alter achter”, gaat Klaasje van start. Dit liet zo’n grote indruk na op de jonge ster dat ze er nachtenlang nachtmerries van heeft gehad.

“Eén keer heb ik midden in de nacht een wildvreemde buurman, van wie ik toevallig het nummer in mijn telefoon had, om drie uur ’s nachts gebeld omdat ik een zieke nachtmerrie had. Ik was helemaal alleen en heb hem gewoon wakker gebeld omdat ik zo bang was. Ik zei: ‘Sorry dat ik bel, maar ik ben heel bang en weet niet wat ik moet doen.’ Toen heeft hij mij gekalmeerd. Hij zei: ‘Klaasje, er is niks aan de hand, er is niemand in jouw appartement, rustig maar.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Michel uit Big Brother blikt terug op zijn deelname

Next Article

René Froger: “Ik denk niet dat ik er iets speciaal mee ga doen”

You may also like