Gerard Cox blikt terug en doet opvallende vaststelling

Author: Share:
© Showbizz247.nl

Terugblikken met spijt is niet iets wat Gerard Cox doet. “Het is allemaal gegaan zoals het gegaan is, daar is toch niets meer aan te doen”, bekent hij aan Party.

Maar hij is een artiest met een mening en daarom zit hij ook in het cabaret. “Veel artiesten hoor je nooit iets zeggen want die zijn bang voor de mening van hun aanhang”, aldus Gerard Cox.

“Ik heb ook wel eens de volle laag gekregen van mijn aanhang”, vertelt de BN aan Party. “Ze gingen behoorlijk tegen me tekeer toen ik het liedje ’t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer’ uitbracht. Ze vonden dat ik té commercieel ging toen ik die hit scoorde”.

“Het was een tijd waarin ik veel kritiek kreeg uit onverwachtse hoek, ook van collega’s. En ik was nog maar 33, dom en onervaren genoeg om mezelf te gaan verdedigen in plaats van door te hebben dat het om jaloezie en afgunst ging”, deelt de bekende Nederlander mee in Party.

Op twee benefietavonden voor Amnesty was Gerard niet uitgenodigd. “Echt iedereen uit de Nederlandse artiestenwereld was er. Al wilde ik dat niet toegeven, het deed me ontzettend veel pijn”, bekent hij nu zoveel jaren later.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Zenuwen spelen op bij Ria Valk: “Je hebt geen idee hoe ik stond te bibberen”

Next Article

De Meilandjes in neerwaartse spiraal

You may also like