Van deze vrouwen is Albert Verlinde erg onder de indruk

Author: Share:
© Foto: VTM

Albert Verlinde is volop in de weer met Elisabeth De Musical, een verhaal over een erg sterke vrouw. Wanneer de reporter van Weekend vraagt wie theaterproducent een sterke vrouw vindt, geeft hij zonder twijfelen de naam van koningin Máxima.

“Onze koningin laat zich niet kooien en is zichzelf weten te blijven. Net als Elisabeth. Het is ook een vrouw die ineens aan een hof terechtkomt en moet dealen met alle regels. In tegenstelling tot Elisabeth kreeg Máxima die kans wel en die heeft ze ook gepakt.”

In de politiek ziet hij Dilan Yesilgöz dan weer graag aan het werk. “Op de een of andere manier moeten vrouwen altijd dubbel hard werken om geaccepteerd te worden. Dilan is iemand die al jaren bezig is door te bouwen en zoeken. Ze stelt nooit teleur en kan zelf met teleurstellingen omgaan.”

Ook voor Hélène Hendriks blijkt Albert veel sympathie te hebben. ‘Ik vind het fantastisch wat Hélène Hendriks doet. En dat helemaal op eigen kracht. Ze is altijd aardig geweest en ze is echt een teamspeler.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Ontspannend uitstapje van familie Meiland draait anders uit dan verwacht

Next Article

Rob de Nijs ziet grote wens in vervulling gaan

You may also like