Leontine Borsato neemt drastische beslissing

Author: Share:
© Foto: VTM

Leontine Borsato, de ex van Marco Borsato, huurde na de scheiding een huis in hetzelfde Gooise dorp. Nu heeft ze echter besloten zelf een huis te kopen.

De villa van één miljoen euro wordt voor de komende tien jaar haar stek. ‘Haar’ stek want ze wil nooit nog afhankelijk zijn van een man. Welke man er ooit nog in haar leven komt, dit is haar huis en dat van haar alleen, zo vertelde ze aan Story.

Vorig jaar begon ze een relatie met miljonair John Huiberts. Ze brachten samen veel tijd door in zijn villa in de Brabantse Waalwijk. Verhuizen behoorde mogelijks tot de plannen maar in februari dit jaar strandde de relatie.

Nu heeft Leontine besloten nooit meer afhankelijk te zijn van een man. Daarom heeft ze dus haar eigen stek gekocht. Na meer dan twintig samen geweest te zijn met Marco, moest ze eraan wennen om terug op eigen benen te staan.

Ook haar kinderen zijn inmiddels groot genoeg om hun eigen leven te leiden. Het belangrijkste dat ze heeft geleerd is dat haar geluk niet meer van anderen afhankelijk is, zo vernam Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Tegenvallende kijkcijfers voor ‘Boer Zoekt Vrouw’

Next Article

Prinses Alexia bij perverse studentenclub

You may also like