Linda de Mol bekent: “Ze zijn ons al zo vaak de baas”

Author: Share:
© Foto: DPG Media

Op woensdag ligt de nieuwe LINDA in de winkel. Het tijdschrift heeft deze maand als thema ‘Helse Hormonen’. En het wordt een bijzondere uitgave dit keer.

Linda biedt namelijk haar excuses aan in het tijdschrift voor een opmerking die ze een tiental jaar geleden heeft gemaakt aan de tafel van een talkshow.

Net zoals iedere vrouw vindt de Mol de overgang niet bepaald sexy om over te praten en praat ze er liever helemaal niet over. Voor Linda was het onderwerp ook geen topic waard in haar blad.

Maar nu is ze dus van gedacht veranderd. Ze vindt de overgang nog steeds niet sexy, maar wel belangrijk genoeg om er nu meer aandacht aan te besteden. Het onderwerp mag niet meer in een hoekje weggestopt worden.

Linda kan goed begrijpen dat haar uitspraak tien jaar geleden niet in goede aarde is gevallen. Dus wil ze nu graag haar excuses aanbieden. En ze moet bekennen dat ze zelf met het probleem te maken heeft en volop op zoek is naar een oplossing voor haar hormonale klachten.

“Als je jezelf niet meer herkent, je werk niet meer kunt doen of je relatie ziet wankelen, ga dan in godsnaam naar een begripvolle arts en laat je goed voorlichten. Hormonen zijn ons al zo vaak de baas”, schrijft ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Is Douwe Bob zijn partner opnieuw ontrouw?

Next Article

Yvonne Coldeweijer: “Please don’t kill me”

You may also like