Yvonne Coldeweijer: “Please don’t kill me”

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

10 maart was een heugelijke dag voor de fans van André Hazes. Die avond maakte de zanger zijn comeback tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ en is er vanaf nu weer klaar voor om er helemaal in te vliegen.

De fans zijn blij met de terugkeer, maar juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft toch zo haar twijfels bij de terugkeer van André. Op haar YouTube-kanaal neemt ze zijn comeback onder de loep, en zoals we van Yvonne gewoon zijn, doet ze dat erg kritisch.

“Het gaat niet om jou, het gaat om je vader. Je vader was een legend. Jij niet. Jij gewoon niet, oké? Hoe kan het dat je dat denkt?”, begint Yvonne in haar video. Volgens Yvonne voelde André zich veel beter dan hij zich ‘zou mogen voelen’ en dat liet ze in haar video duidelijk verstaan.

Ook het optreden zelf vond Yvonne niet bepaald geslaagd. Dat de zanger het eerste nummer bijna de hele tijd met zijn ogen dicht zong, liet geen positieve indruk na op Coldeweijer.

“Het was bijna alsof hij het publiek in keek van ‘please don’t kill me’. Hij stelde zich eigenlijk best wel ondergeschikt en dat is best wel een teken voor iemand die totaal niet op dat podium wil staan, die zich eigenlijk niet lekker voelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Linda de Mol bekent: “Ze zijn ons al zo vaak de baas”

Next Article

Patty Brard is duidelijk: “Daar komt niemand meer tussen”

You may also like