Marc-Marie Huibregts maakt een moeilijke beslissing

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

Jarenlang maakten Marc-Marie Huibregts en Aaf Brandt Corstius samen een podcast. Maakten… want het duo heeft beslist om niet langer meer samen te werken en podcasts te maken. Wat de exacte reden is, is niet zo heel duidelijk.

Het verhaal dat de twee verkondigen ligt nogal in de lijn van het verhaal van wat Nick en Simon vertelden rond het einde van hun samenwerking.

Het podcast maken zijn ze in elk geval allebei nog niet beu. Marc-Marie gaat gewoon verder met de podcast, maar dan nu met Isa Hoes voor zich. Aaf start dan weer een nieuwe podcast samen met Lies Visschedijk.

Het zou dus zomaar kunnen dat de twee ruzie hebben gekregen, en dat niet aan de buitenwereld willen vertellen. Of misschien hebben ze gewoon ontdekt dat hun persoonlijkheden toch enorm uit elkaar liggen en dat het minder goed klikt dan gedacht.

Ook op sociale media denken de mensen dat er meer aan de hand is tussen de twee. “Ze praten met elkaar alsof ze net hele erge ruzie hebben gehad en toen plots de uitzending in moesten. Ik voel alleen maar hele erge spanning. En koud. Heeeeel koud.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gaby Blaaser zwanger gestart aan ‘Echte Meisjes In De Jungle’?

Next Article

Stef Bos was geen priester maar ‘de dominee’

You may also like