Marco Borsato haalde gouden platen van de muur

Author: Share:
© Foto: VTM

Hoewel hij sinds de uitbraak van het ‘The Voice’-schandaal en de daaruit voortvloeiende aantijgingen van ernstige zedenfeiten persona non grata geworden is in de Nederlandse muziekindustrie, valt het succes van Marco Borsato als zanger niet te ontkennen. Dat succes leverde hem dan ook talloze gouden en platina platen op.

En hoe trots hij ook was en is op al die eerbewijzen, toch besloot Marco deze op zeker moment allemaal van de muur te halen: “Eerder stond ik daar nooit zo bij stil. Je krijgt een gouden of platina plaat en die spijker je aan de muur. En in mijn geval waren het er best heel veel. Maar je schept er ook een beeld door: kijk eens hoeveel succes ik heb”, citeert Story hem uit een eerder interview. “En kinderen hoeven daar niet tegenop te boksen”

Dat laatste besef kwam er bij Marco toen zijn oudste zoon Luca thuiskwam met zijn eerste gouden skimedaille: “Hij was toen wat jonger en vroeg of mijn gouden platen mijn gouden medailles waren. Toen ik ja knikte zei hij ‘Zoveel zal ik er nooit halen’. Toen besefte ik dat ze weg moesten en heb ik alles naar de zaak verhuist”, vervolgde hij. “Ik ben supertrots op elke gouden plaat, maar thuis moet alles schoon en rein zijn. Dat moet niet worden vergiftigd met de legacy van je ouders. Thuis ben ik gewoon papa en niet ‘Marco Borsato’”, meende de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De opvallende band tussen Jeroen van der Boom en André Hazes

Next Article

Ex Gordon heeft opnieuw de liefde gevonden

You may also like