Wie is nu die grote liefde van Leontine Borsato?

Author: Share:
© Foto: VTM

Het is ondertussen al lang geen geheim meer dat Leontine Borsato terug verliefd is. Ze wist multimiljonair John Huiberts aan de haak te slaan en gingen zelfs al samen op reis. Zo te zien is het menens tussen de twee.

Leontine was recent nog op zoek naar een nieuwe woning en tot op heden leek de gewezen vrouw van Marco Borsato nog niks te hebben gevonden. John Huiberts woont in het Brabantse Waalwijk, waar hij in een villa uit 2006 woont. En die villa is niet zo klein als hij eruit ziet.

Zo is er een ondergrondse parkeergarage en verraadt een luchtfoto dat de villa enorme afmetingen heeft. Aan de achterkant van het huis is een royaal zwembad en een tuin volledig omringt door bomen, schrijft Weekend.

Haar goede vriendin Anouk Smulders is in elk geval erg blij voor Leontine dat ze terug de liefde heeft gevonden. En ook de kinderen van Leontine zijn tevreden met de nieuwe man in het leven van hun mama.

Maar of Leontine binnenkort ook intrekt bij John in Brabant, dat valt nog af te wachten. Want Leontine heeft maar weinig met de omgeving waar haar nieuwe liefde woont.

Het zou zomaar kunnen dat Leontine John weet te overtuigen om een huis in Het Gooi te kopen, maar dan zijn de kinderen van John weer een probleem.

Zij zijn Brabant gewoon en een verhuizing maakt het voor John en zijn kinderen lastiger om elkaar te zien.

Al zou Weekend er ook niet in verschieten dat Leontine tijdelijk bij Huibrechts intrekt in Brabant, tot de kinderen van John het huis uit zijn, en daarna terug verhuizen naar Het Gooi, om daar een heel nieuw leven te starten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Neef van André Hazes: “Voor hem is het nog het meest schijnend”

Next Article

Neef van André Hazes: “Hij had zich omgedraaid in zijn graf”

You may also like