Neef van André Hazes: “Voor hem is het nog het meest schijnend”

Author: Share:
© Foto: SBS6

Of het nu goed of slechts nieuws is, de familie Hazes kan altijd op de nodige kritiek rekenen. Vooral Rachel Hazes kan op de nodige commentaar rekenen van omstaanders, en ook van de neef van André Hazes.

“Rachel vierde feest toen André een jaar clean was. Het is toch niet te geloven? Ze moeten hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Ik vind het zonde van die jongen. De grootste blunder die hij kon maken, is dat hij weer contact zocht met zijn moeder, want het ging hem goed”, zegt hij in Weekend.

Stanley begrijpt dat het André de laatste jaren allemaal wat te veel is geworden en dat de roem en bekendheid hem gewoon te veel zijn geworden.

“Hij was eigenlijk nog te jong om te zien hoe zijn vader leefde, maar hij zou op tegenovergestelde wijze moeten leven. Wat zijn vader deed was natuurlijk niet goed, maar ja, dat maakt hem ook een legende. Als hij altijd netjes was geweest, was hij nooit zo’n grote ster geworden.”

Maar met wie Stanley nog het meeste medelijden heeft is met kleine Dré, de zoon van André en Monique. “Voor hem is de situatie het meest schrijnend. Gelukkig gaan ze goed met elkaar en hun kind om, dat is wel belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Neef van André Hazes: “Zijn werk ging altijd voor”

Next Article

Wie is nu die grote liefde van Leontine Borsato?

You may also like