Mariska Bauer laat weten hoe het gaat na herseninfarct

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Bijna een jaar geleden had Mariska Bauer af te rekenen met een herseninfarct en bestond de kans dat zij voor de rest van haar leven de gevolgen zou dragen.

Een herseninfarct kan fataal zijn, maar dankzij snel ingrijpen kon erger voorkomen worden. Mariska kwam er weer – mede door de steun van haar gezin en de rest van Nederland – weer bovenop en probeert haar normale leven op te nemen.

“Na mijn herseneninfarct wandel ik heel erg veel”, geeft de vrouw van Frans Bauer toe. “Even m’n hoofd leeg maken en genieten van de natuur en de rust dit doen we bij ons in Fijnaart maar ook bij onze vrienden in Renesse waar de natuur zo mooi is, zomers maar ook zeker in de winter 😊”, glundert Mariska.

Wat leuk is, is dat Frans regelmatig ook mee gaat wandelen. Het herseninfarct van Mariska heeft het leven van de familie Bauer compleet gewijzigd. Zij genieten nu nog meer van het leven en van elkaar.

Mariska houdt trouwens van gezelligheid en heeft niet gewacht tot Sinterklaas weg is om de kerstboom te zetten. “Onze boom staat !!!! Ik heb er dit jaar lang over gedaan 🥴 ik wist even niet waar ik hem neer wilde zetten . Dus hebben we de woonkamer een beetje moeten verbouwen”, lacht Mariska.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Karst door het dolle heen!

Next Article

Jeffrey Heesen: “Zij is overleden na een korte strijd”

You may also like