Rechtszaak Gordon Heuckeroth geseponeerd

Author: Share:
© Foto: William Rutten / SBS6

Gordon Heuckeroth deed onlangs een aangifte tegen Evert Santegoeds omdat laatstgenoemde informatie over zijn relatie met ex-verloofde Gavin Rozario publiceerde in ‘Privé’.

Het OM heeft nu echter de zaak geseponeerd omdat Santegoeds een journalist is en ‘een journalist moet te allen tijde kritisch en onafhankelijk kunnen zijn’, zo oordeelde men.

Het seponeren van de zaak kwam zeer hard aan bij Gordon. “Een onbegrijpelijke beslissing van het OM”, zo noemt hij het zelf aldus Party.

De Amsterdammer maakte de laatste jaren meer vijanden dan vrienden in de showbizz dus heel wat collega’s zullen stiekem gegniffeld hebben toen ze hoorden dat er van een rechtszaak niets in huis zou komen.

Toch laat niet iedereen Gordon vallen. Patricia Paay is een goeie vriendin van Gordon en steunt hem door dik en dun. “Gordon en ik kennen mekaar meer dan dertig jaar en zijn altijd goede vrienden gebleven. Door dik en dun, goede en slechte tijden. We zijn er altijd voor elkaar”, zo deelt de Rotterdamse diva mee aan Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De Meilandjes in neerwaartse spiraal

Next Article

Belinda Meuldijk: “Hij verrast me nog steeds”

You may also like