Xander de Buisonjé was niet altijd zo braaf

Author: Share:
© Foto: DPG Media

Lang geleden dat we nog iets hoorden van Xander de Buisonjé. De man staat niet wekelijks in de boekjes, en verschijnt ook niet veelvuldig op televisie. Hij wil gewoon graag muziek maken en mensen entertainen.

Xander is een voorbeeld voor heel wat artiesten. Ondanks zijn enorme succes met de band Volumia! heeft hij zich nooit buitensporig gedragen, en heeft hij zoals andere sterren nooit hotelkamers gesloopt.

“Ik heb een hekel aan ruzie en agressie, dus dat deden wij nooit. Het was allemaal heel liefdevol. Drugs deed ik ook zelden. Natuurlijk heb ik weleens wat geprobeerd, maar ik heb ADHD en word van veel stofjes juist rustig in plaats van opgepept”, citeert Party Xander.

En ook op gebied van vrouwen wist Xander zich vrij rustig te houden. Vrouwen waren er immers altijd en overal. “Voor ons was het een soort speeltuin waarin we op dat moment zeer aanwezig waren. Maar we hielden de basisnormen en waarden altijd in de gaten.”

Al valt over dat laatste wel wat te zeggen. Tijdens zijn relatie met Wendy van Dijk belandde Xander immers wel eens op de verkeerde wipwap. Zijn overspel kwam aan het licht nog voor zoontje Sem werd geboren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Koning Willem-Alexander: “Dat gaat in elk geval wel goed”

Next Article

Prinses Amalia opgesloten thuis: “Knap hoe zij dit volhoudt”

You may also like