Mensen uiten ongenoegen over vertrek Natasja Froger

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Je kan niet alleen dertigers en veertigers hebben”

Onlangs raakte bekend dat Natasja Froger, de vrouw van zanger René Froger, niet langer aan het werk bleef bij RTL. En dat werd niet zo positief onthaald.

Dat ze nog eens wordt ingeruild door een vijftien jaar jongere presentatrice, dat begrijpen sommige al helemaal niet. Iedereen snapt dat verjonging nodig is voor een zender, maar zonder de oudere gevestigde waarden is een zender ook niks waard.

Ook Rob Goossens, deskundige bij RTL Boulevard begrijpt niks van de beslissing van RTL. Voor hem hoeft Natasja geen exclusiviteitscontract te krijgen, maar dat ze nog op de zender zou te zien zijn, zou volgens hem goed zijn voor de populariteit en kijkcijfers.

“Een tv-gezicht als Natasja moet gekoesterd worden door RTL. Dat ze dus op dit moment helemaal geen afspraak heeft vind ik wel gek. Ik vond haar wel passen bij een programma als ‘Voor Hetzelfde Geld’.”

Collega Luuk Ikink is het daarmee eens. Volgens hem kan een zender niet alleen bestaan uit dertigers en veertigers. “Dat is ook wel god om dat je nou eenmaal een grote familiezender bent als RTL 4 zijnde. Daar moet je ook wel rekening mee houden. Maar het is wel erg jammer. Je kunt niet alleen maar blijven verjongen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Sieneke terug naar het Eurovisiesongfestival?

Next Article

KRO-NCRV volgt vijf nieuwe boeren op zoek naar de liefde in Boer zoekt vrouw Europa

You may also like