Moeder Marco Borsato neemt het op voor haar zoon

Author: Share:
© Foto: VRT

Marco Borsato leeft de dag van vandaag een teruggetrokken bestaan, dit als gevolg van de beschuldigingen die momenteel tegen de zanger lopen omwille van grensoverschrijdend gedrag bij een destijds minderjarig meisje.

De zanger spendeert momenteel het grootste deel van zijn tijd in zijn penthouse in Alkmaar volgens het weekblad Party. Zelf boodschappen doen zit er niet in, aangezien de voormalige ster uiteraard overal meteen de aandacht trekt. “Meestal bestelt hij gewoon zijn boodschappen”, gaf zijn inwonende zoon Luca eerder aan.

Gelukkig kan Marco ook steeds op de steun van zijn moeder rekenen. “Als moeder is het heel zwaar”, gaat de vrouw van start. “Wat ik het moeilijkst vind, is dat men vergeten is hoe hij was als mens. Niet alleen als artiest, maar ook als mens was hij heel groot en bijzonder en dat is in één keer om zeep geholpen. Dat vind ik heel erg. Want ik en iedereen die hem kent, weet wat voor fantastisch mens het is. Ik word helemaal fel als ik het erover heb. Ik meen dit uit de grond van mijn hart”, zo besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dáárom kiest prinses Margriet voor deze ongewone begroeting

Next Article

Frank van Etten wordt een jonge opa

You may also like