Moet Thijs Römers’ dochter haar geliefden missen?

Author: Share:
© Foto: VTM

Het is jammer dat de relatie tussen Thijs Römer en Igone de Jongh spaak is gelopen. Het was een mooi koppel, maar het heeft helaas niet mogen zijn. En dat allemaal door de acteur zijn eigen schuld.

Igone heeft veel tijd nodig gehad om alles te verwerken en de ene dag ging al beter dan de andere. Soms gaat alles goed en zit ze plots al huilend in de auto.

“Ik heb ook echt dagen gehad dat ik alleen maar onder mijn dekbed lag. Ik heb zo vaak gedacht: wanneer worden de dagen minder heftig, wanneer komt er rust? Ik ben gekwetst, boos, teleurgesteld, verdrietig. Ik denk dat ik elke mogelijke emotie die je in een woordenboek kunt vinden, heb gehad”, zegt Igone in Party.

Er zal veel tijd nodig zijn voor Igone voordat ze het vertrouwen in iemand weer terugvindt en een nieuwe relatie aangaat.

Maar er is ook goed nieuws. Igone heeft gedurende al die jaren natuurlijk een intense band opgebouwd met Sammie, de dochter van Thijs. Haar hoeft Igone niet te missen. “Ik hou van Sam alsof ze mijn eigen kind is, dat staat los van Thijs.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Frans Duijts mist zijn vader elke minuut

Next Article

Prinses Amalia: bedreiging met mishandeling, verkrachting en moord

You may also like