Prinses Amalia: bedreiging met mishandeling, verkrachting en moord

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Prinses Amalia beleefde geen al te leuke maanden. Ze werd lastig gevallen en bedreigd door iemand met stoornissen maar die belager is ondertussen gevonden en gevat. Na onderzoek bleek dat hij haar op heel wat manieren bedreigd had. Mishandeling, verkrachting, moord, geen enkele poging leek voor hem een stap te ver.

Uiteindelijk bleek dat de dader een ernstige stoornis heeft en hij werd openomen om te behandelen in een kliniek. Op zich was dit al een beetje een geruststelling, mocht het niet zijn dat dit slechts voor 1 jaar bleek te zijn. Het slachtoffer van dit alles stond erbij en keek ernaar.

Na zijn behandeling zal hij dus mogelijks, de dag voor prinses Amalia verjaart, terugkeren. In de TBS-kliniek waar hij vertoeft, lijkt hij ondertussen al meerdere keren verdacht van diefstal en andere feiten, zo ontdekte Story.

Hij is dus zeker niet aan zijn proefstuk toe. En dat zorgt ervoor dat iedereen zich zorgen maakt. Zal de belager van prinses Amalia uiteindelijk terug de maatschappij in stappen, zonder zeker te zijn dat hij haar niet opnieuw zal belagen? Voorlopig lijkt niemand een antwoord te weten dus Story volgt dit op de voet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Moet Thijs Römers’ dochter haar geliefden missen?

Next Article

Boer Marnix uit ‘Boer zoekt Vrouw’ krijgt geen cent

You may also like