Nieuwe tegenslag voor Marco Borsato

Author: Share:
© Foto: VRT

Sinds hij in 2021 verschillende beschuldigingen van onzedelijk grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres kreeg, is de eens zo populaire zanger Marco Borsato zowel op professioneel als persoonlijk vlak in een neerwaartse spiraal beland. Niet alleen kwam zijn carrière, waarmee hij een miljoenenvermogen opbouwde abrupt tot stilstand en werd zijn muziek zo goed als geboycot op de radio, ook z’n grote liefde Leontine, de moeder van z’n kinderen besloot na meer dan twintig jaar huwelijk bij hem weg te gaan.

Gelukkig voor Marco kan hij ondanks al die ellende steeds terugkeren naar de veilige haven van zijn moeder Mary. Bij haar thuis kan hij herinneringen ophalen aan gelukkiger tijden, want zij woont immers in het huis waar Marco zelf ooit nog met zijn gezin woonde. Helaas zal hij binnenkort afscheid moeten nemen van die troostende bezoekjes, zo zegt Party.

Mary stelde het huis afgelopen zomer immers te koop, en al na enkele weken bleek er een koper gevonden te zijn. Wanneer de overdracht precies plaatsvindt is niet geweten, maar zeker is wel dat Marco dan opnieuw afscheid moet nemen van een deeltje van zijn vroegere, gelukkige leven. En dat betekent ongetwijfeld een nieuwe tegenslag voor de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Bonnie St. Claire heeft slecht nieuws

Next Article

Was dit Amalia’s droomprins?

You may also like