Was dit Amalia’s droomprins?

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Wanneer het op het liefdesleven vaan troonopvolgers gaat, doen vaak de wildste verhalen de ronde in de vakpers. Ook onze eigen kroonprinses Amalia ontsnapt volgens Party niet aan geruchtmakende verhalen over potentiële huwelijkspartners.

Al lijkt één van die verhalen wel regelrecht uit een sprookjesboek te komen. Om te weten hoe de vork precies aan de steel zit, moeten we onze blik net iets zuidelijker richten. Een hele poos geleden deed immers het gerucht de ronde dat Amalia, letterlijk, haar prins op het witte paard gevonden had.

De gelukkige zou haar leeftijdsgenoot prins Gabriël van België, de oudste zoon en het tweede kind van koning Filip en koningin Mathilde, geweest zijn. Dat deze romance uiteindelijk niet van de grond kwam is misschien wel te wijten aan het feit dat de Belgische Grondwet huwelijken tussen de leden van de Belgische en Nederlandse koningshuizen verbiedt. Was het echt tot een serieuze relatie gekomen tussen Amalia en Gabriël, dan had die laatste de hulp van zijn vader moeten inroepen om de Grondwet te laten aanpassen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Nieuwe tegenslag voor Marco Borsato

Next Article

Einde nog niet in zicht volgens boer Jos

You may also like