Onheilspellend bericht van criminelentelefoon over prinses Amalia

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Zoals elke kroonprinses wordt ook prinses Amalia van de hoogste beveiliging voorzien. Toen onlangs een bericht onderschept werd door een team van speurders op een criminele telefoon, waarin stond dat er info werd verkregen over ‘Amalia via de vioollerares’, gingen alle alarmbellen af.

De plannen die Amalia had om te verhuizen en te starten aan haar studentenleven in Amsterdam werden opgeborgen om haar veiligheid te kunnen garanderen.

Ook het pand waar ze zou wonen, had een verdieping die dus leeg bleef. Maar onlangs is nu gebleken dat de verdachte die de berichten had gekregen, nu toch buiten verdenking zou gesteld worden. Hetzij toch voor ontvoering of moordpoging op kroonprinses Amalia.

Want de man in kwestie zit wel nog vast op verdenking van handel in soft- en harddrugs, handel in vuurwapens, witwassen, een aanslag met explosieven,…

Het bleek dus achteraf niet meteen een volledig onschuldige ziel die ze hadden onderschept. Ondanks alles schept dit voor Amalia terug mogelijkheden want nu de dreiging weg is, kan ze misschien toch nog verhuizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Opnieuw gigantisch schandaal voor Thijs Römer 

Next Article

Rachel Hazes shockeert met grote onthulling 

You may also like