Patty Brard: “Ik voel me dertig jaar jonger”

Author: Share:
© Foto: VTM

Je hoort wel meer mensen zeggen dat ze zich beter in hun vel voelen wanneer ze een aantal kilo’s kunnen verliezen door gezonder te gaan eten of te sporten. Ook Patty Brard voelt zich beter dan ooit.

“Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig? Als het gulzigheid is en je propt het er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel”, legt Patty uit.

Patty geeft toe dat ze ooit bijna honderd kilo heeft gewogen. Dat maakte haar niet gelukkig en toen ze 97 kilo woog, onderging ze een maagoperatie.

“Op mijn zestigste deed ik een test om mijn biologische leeftijd vast te stellen. 74 was ik. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning”, besluit ze.

Om er nog beter uit te zien, heeft Patty zich ook laten helpen door de plastisch chirurg. “Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. Voor de rest is het vooral een kwestie van goed smeren”, zegt ze in Libelle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Kim Kötter gaat uit haar dak

Next Article

Zit Marianne Weber financieel aan de grond?

You may also like