Zit Marianne Weber financieel aan de grond?

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Marianne Weber is ontgoocheld dat ze door haar goede vrienden John de Bever en Kees Stevens niet is uitgenodigd om een liedje te komen zingen tijden ‘De Bevers: Live in Ahoy’.

Kees en John waren ervan overtuigd dat Marianne niet meer optrad omwille van gezondheidsproblemen en dat is iets wat ook de zangeres al heeft bevestigd. Maar waarom dan zo’n ontgoocheling? Er wordt gezegd dat ze wel eens geldproblemen zou kunnen hebben.

Over de financiële situatie van Marianne is zo goed als niks geweten. Ze heeft een roemrijke carrière achter de rug, maar ze lijkt ook wel weer een beetje vergeten te zijn, schrijft Party. Dat motiveert het weekblad ook meteen om eens te onderzoeken of Marianne er financieel goed voorstaat, of net niet.

Met haar overleden levenspartner Rita had ze een woning gekocht in Nieuwegein. Na de dood van de vrouw werd deze verkocht voor 236.000 euro, terwijl er een hypotheek op rustte van 400.000 euro. Dat was een verlies van 164.000 euro dat Marianne moest slikken.

En ook bij haar twee bedrijven is er weinig reden tot juichen. Daar ziet Party een negatief eigen vermogen van 200.000 euro. Wat zoveel betekent als dat Marianne een schuld heeft. Bovendien blijkt Marianne ook over geen enkel huis te bezitten. Dat Marianne er financieel niet zo goed voorstaat, dat mag dus wel gezegd worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Patty Brard: “Ik voel me dertig jaar jonger”

Next Article

Henny Huisman: “Dan kon ik haar ook even ruiken”

You may also like