Prinses Amalia jaloers op jongere zusjes?

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Profiteren van het studentenleven lukt voor prinses Amalia op dit moment dan wel niet, toch laat ze haar hoofd niet hangen en concentreert ze zich nog altijd volledig op haar studies die ze begin september is gestart.

Ondanks dat ze niet meer op kot kan, gaat ze wel nog elke dag braaf naar de les op de Amsterdamse Universiteit. Alleen studeren dat gebeurt nu op haar kamer in het paleis.

Er hangt een dreiging boven Amalia haar hoofd en het paleis wil geen risico lopen dat hun kroonprinses iets overkomt. Amalia mag nog amper buitenkomen en de hele situatie zou wel eens voor jaloezie tussen Amalia en haar zusjes kunnen zorgen.

Zij leiden immers een iets makkelijker leven en Alexia kan gewoon in Wales blijven zonder problemen. “De beide jongere zusjes van Amalia flierefluiten door het leven”, citeert Party koning Willem-Alexander.

Maar tot jaloezie zal het tussen de zusjes wel niet zo snel komen. Ze zijn niet alleen zussen maar ook nog eens elkaars beste vriendinnen. Heel opvallend: de drie prinsessen dragen allemaal hetzelfde kettinkje. Een bijzonder sieraad van 250 euro, ontworpen door de Griekse sieradenontwerpster en goede vriendin van Maxima, Marianna Lemos.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jeffrey Heesen: “Zij is overleden na een korte strijd”

Next Article

Maakt Gordon zichzelf nu niet compleet belachelijk?

You may also like