Maakt Gordon zichzelf nu niet compleet belachelijk?

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

Even enkele dagen terugspoelen. Na een tijdje zich niet op de sociale media te laten zien, gaf Gordon weer een teken van leven. Laat duidelijk zijn, daar zijn wij blij mee. Het is altijd leuk om berichten van de presentator en zanger te zien.

“Een leven zonder instagram of andere sm vervuiling bevalt me enorm goed. Doe het ook! Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul veranderd en juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen. Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet gerelateerd aan je priveleven. Ik ben weer even een weekje terug op insta om promotie te doen voor mijn programma’s”, schreef Gordon vier dagen geleden.

En dat weekje gebruikt/misbruikt Gordon om het ene bericht na het andere te posten. Foto’s in overvloed, met reclame voor de Malediven. Dus…. Gordon komt alleen op Instagram op berichten te posten die hem geld opbrengen? We kunnen ons niet voorstellen dat hij zomaar gratis foto’s deelt met tags naar het vakantieverblijf waar hij een mooie tijd beleeft.

Gordon zou op Instagram vooral posts van zijn programma plaatsen. Wel, 2 van de 9 berichten gingen over ‘Kookklunzen’ en ‘Down The Road’.

Misschien zou het leven zoveel mooier zijn mocht Gordon net wél foto’s uit zijn échte leven delen in plaats van die wellicht gesponsorde posts die mogelijk fake zijn en puur om geld draaien.
We kunnen ons uiteraard vergissen, maar wat ons betreft mag Gordon samen met alle andere BN’ers stoppen met al die betaalde posts.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Amalia jaloers op jongere zusjes?

Next Article

Samantha Steenwijk rouwt: ‘Hij is overleden’

You may also like