Rachel Hazes staat nog steeds voor een raadsel

Author: Share:
© Foto: SBS6

In een interview met Rachel Hazes brengt de reporter van Story naar boven dat de weduwe maar liefst 52 bankrekeningen zou gehad hebben vanwege de angst dat er banken zouden kunnen omvallen. Een bewering waar Rachel zelf ook van stond te kijken zo blijkt.

“Ik hoorde in de rechtszaal dat ik 52 bankrekeningen zou hebben, ik dacht zelf dat het er niet meer dan dertig waren”, gaat ze van start. “Kortom: er waren 20 verborgen bankrekeningen waar Marieke (één van de vertrouwenspersonen die Rachel destijds inschakelde en waar nu een rechtszaak tegen loopt – n.v.d.r.) de inlogcodes ook van had.”

De weduwe geeft aan dat ze door haar inzinking destijds helemaal het overzicht is kwijtgeraakt. Daarom schakelde ik Robert Israël in, die destijds bewindvoerder van Roxeanne en André was.

“Ik wacht nog steeds op antwoorden hoe het kon dat ik zonder mijn weten 52 bankrekeningen had… Er worden mij alleen maar dingen verweten, terwijl ik juist degene ben die alles duidelijk en zuiver wil houden”, besluit de weduwe verbaast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De uit de hand gelopen hobby van gravin Eloise

Next Article

Hier wil Humberto Tan zijn tijd niet aan verspillen

You may also like