Dennie Christian openhartig over zijn groot verlies

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Na het verlies van zijn vrouw ging Dennie Christian door een moeilijk periode. “Het gaat goed met me maar ik mis iets”, deelde hij met Party in een openhartig gesprek.

Ook voor zijn kinderen, die hun moeder kwijt waren, was het niet makkelijk. “Mijn dochter Romina woont hier maar 200 meter verderop in het dorp”, vertelt de zanger. “We zien elkaar heel vaak. Ik eet regelmatig met hen mee. Onze zoon Aljosha is een tijdje bij mij komen wonen nadat Roswitha overleed”, geeft Dennie mee.

Na twee jaar is hij terug vertrokken naar zijn nieuwe appartement. “Aljosha is inmidels 34 jaar en we moesten elkaar op een nieuwe manier leren kennen. Er kwamen ook wrijvingen, zonder ruzie. Daar konden we gewoon over praten”, aldus de zanger aan Party.

Ook met zijn dochter heeft hij een ontzettend liefdevol samenzijn ervaren. “Onze vader-kind-relaties zijn enorm sterker geworden”, verklaart Dennie Christian zelf.

Hij heeft heel intensief gerouwd maar nu gaat het dus weer beter met hem. Hij zit volgens hem momenteel in een zeer mooie fase van de rouwverwerking.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marco Schuitmaker koopt riant landhuis en zó ziet het eruit

Next Article

Jan Smit: “Dit doet ongelooflijk veel pijn”

You may also like