Stalker van Amalia mogelijks één dag voor haar verjaardag vrij

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Dat het leven van prinses Amalia er even niet zo leuk uit zag was wel duidelijk. Ze kon niet genieten van haar studententijd want er was reële dreiging voor haar veiligheid.

Ondertussen hebben ze de stalker te pakken en hij zou lijden aan schizofrenie, autisme en een ernstige alcohol- en cannabisverslaving hebben, zo ontdekte Story.

Voor al die zaken wordt Wouter G. een jaar lang behandeld in een kliniek. Toch blijkt de kwelgeest nog heel wat vrijheid te hebben. Story had een boodschap op Facebook geplaatst, waarop hij meteen antwoordde. Dit betekent dat hij computer of smartphone ter beschikking had.

Of hij dit kon door de regels te verbreken is niet duidelijk maar zijn profiel werd na de Story-primeur ineens inactief, wat toch veelzeggend is. Hij zou zich binnen de muren van de kliniek ook al aan diefstal schuldig gemaakt hebben.

Volgend jaar komt de belager van Amalia één dag voor haar verjaardag vrij. Hopelijk is hij tegen dan ‘genezen’ en kan ze op een leuke manier haar verjaardag vieren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dit zit er aan te komen bij René Froger en zijn gezin

Next Article

Lee Towers heeft nog heel wat in petto!

You may also like