Stef Bos: “dit kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd

Author: Share:
© Foto: VTM

Een stemmetje in zijn hoofd deed Stef Bos uiteindelijk dan toch meedoen aan ‘Liefde Voor Muziek’, de Vlaamse versie van onze ‘Beste Zangers’. Een programma dat naar eigen zeggen zijn biotoop niet is. Hij woont afwisselend in Zuid-Afrika en in België maar als tv-presentator en muzikant is hij ook actief in Nederland.

“Toen ik pas in België woonde, kreeg ik soms dingen als ‘alle Hollanders zijn arrogante klootzakken’ naar mijn hoofd. Als reactie probeerde ik nog Vlaamser te zijn dan de gemiddelde Vlaming en ging ik m’n afkomst verloochenen”, onthult Stef Bos in Dag Allemaal.

Nu, zoveel jaar later, heeft hij de balans gevonden. “Nederland is m’n vaderland, België mijn moederland en Zuid-Afrika is mijn niemandsland”, aldus Stef Bos. En zijn thuis? Dat is bij zijn gezin. 

Stef deed eerder deed ook al mee aan ‘Beste Zangers’ en momenteel is hij bij onze zuiderburen te zien in de Vlaamse versie. Maar dat deed Stef Pas nadat hij enkele keren had geweigerd.

“Toen ik wist dat Jaap Reesema, Daan en Jente van Portland zouden meedoen, heb ik meteen toegezegd. En dan was er dat kleine stemmetje in mij : ‘Doe eens iets wat ze niet van jou verwachten’”, onthult Stef in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Laurentien blijft met haar twee voeten op de grond

Next Article

Wolter Kroes ongerust over toestand zoon

You may also like