Gerard Joling: “Daar trek ik de grens”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

De zanger en presentator weet goed wat hij wil

Gerard Joling draait al meer dan 40 jaar mee in de Nederlandse showbizz. In 1983 stond hij voor het eerst in de schijnwerpers toen hij als danser te zien was in een videoclip van de Nederlandse popgroep Earth & Fire.

Gerard droomde echter al zijn hele leven van een carrière als zanger. Een droom die werkelijkheid werd toen hij twee jaar later derde eindigde in de finale van de Soundmixshow met Henny Huisman. Sindsdien rijgt hij de muzikale successen aan elkaar.

Een partner om die successen mee te delen, ontbreekt momenteel nog aan zijn zijde. Zelf verwoordt Joling het als volgt in het weekblad Weekend: “Er zijn natuurlijk best wel wat vriendjes gepasseerd de afgelopen jaren, alleen ben ik niet het type dat daar meteen de rode loper mee overgaat, zoals je weet.”

Gevraagd naar of hij zichzelf ooit nog ziet samenwonen, klinkt het antwoord van de zanger dat hij daar niet mee bezig is. Ook ontkent hij met klem uitsluitend op jongere mannen te vallen: “Ik val helemaal niet per se op jonger, maar iemand van mijn eigen leeftijd of iets jonger, vind ik ook prima. Dus ik val niet per definitie op jong. Alleen, een oudere heteroman vindt het leuk om naar een jong meisje te kijken, dat geldt voor ons natuurlijk ook met jonge jongens.”

Wat potentiële partners betreft weet de zanger en presentator dan ook goed wat hij wilt. Zo hanteert hij bijvoorbeeld een leeftijdsgrens. “Onder de 30 vind ik echt te jong, daar heb ik te veel levenservaring voor. Dan gaat het toch ergens mis, dat zie ik ook om me heen gebeuren. Je moet een beetje op hetzelfde niveau zitten”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

“Stel je voor dat je Marco Borsato bent!”

Next Article

Pech voor John de Mol

You may also like