Pech voor John de Mol

Author: Share:
© Foto: Brunopress

De fans van ‘Marble Mania’ keken erg uit naar de start van het nieuwe seizoen van het programma. Daarin zou ook Jack van Gelder te horen zijn als commentator van de show. Maar diezelfde Jack van Gelder is nu aangeklaagd wegens grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport.

Van een ongelukkige timing gesproken natuurlijk. Heel jammer dat net nu dit schandaal moet losbreken en dat bij de start van een nieuw seizoen van het programma.

Ook John de Mol zal niet zo heel blij zijn. Al wordt hij vaker geassocieerd met mensen die zich schuldig maken aan grensoverschrijdend gedrag. Zo zijn er onder meer Peter Gillis, Jeroen Rietbergen en enkele andere mensen bij ‘The Voice’ die regelmatig op zijn zender te zien zijn/ waren.

“Ik probeer me voor te stellen dat John de Mol thuis zit te F5’en op de website van de Volkskrant. Hij leest op een gegeven moment het artikel en daar moet toch een stevige vloek over door de woonkamer zijn gegaan in huize De Mol”, zegt John’s co-host Lars Duursma.

Lars vindt het vooral jammer voor John dat dit net nu moet gebeuren. “Hij kan hier eigenlijk niks aan doen. Maar eigenlijk is ook weer dit programma nu besmet. Als Jack zo blij en vrolijk, misschien ook allerlei verkeerde grappen gaat maken tijdens het commentaar…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gerard Joling: “Daar trek ik de grens”

Next Article

Wendy van Dijk: “Discipline voor nodig”

You may also like