“Stel je voor dat je Marco Borsato bent!”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

De laatste maanden zijn er heel wat aangiftes gedaan door slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag waarbij ze enkele bekende Nederlandse mannen beschuldigen. Één van de BN’ers is Marco Borsato.

Het duurt soms eventjes voordat slachtoffers aangifte durven doen omdat ze bang zijn dat niemand hen zal geloven. En dat zou ook zomaar eens kunnen bij het slachtoffer van Marco Borsato. Misschien was ze gewoon boos, verward of rancuneus, denkt Ruud de Wild.

“Ik heb echt serieus met Marco Borsato te doen” begint Ruud in ‘De Wild in de Middag’. Hij vindt Marco een even groot slachtoffer als degene die de aangifte doen.

“En weet je waarom? Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en dat die mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is of dat het allemaal gelul is, dat het gelogen is omdat ze gewoon boos was, of in de war. Het kan hé? Stel je dan maar eens voor dat je Marco bent. Dan is je leven kapot, voor altijd. Die man komt al drie jaar niet buiten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Eva Jinek stelt teleur

Next Article

Gerard Joling: “Daar trek ik de grens”

You may also like