Willeke Alberti dit jaar ook te zien tijdens De Amsterdamse Zomer

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Al eerder maakte 4PM Entertainment bekend op zaterdag 8 juli 2023 opnieuw met De Amsterdamse Zomer in het Olympisch stadion te staan. Terugkerende artiesten als Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam en Joël Borelli waren al aangekondigd, net als Ruth Jacott, Jan Smit en Zoë Tauran die voor het eerst acte de présence geven. Vandaag kondigt de organisatie aan dat ook Willeke Alberti dit jaar aan de line-up zal worden toegevoegd.

Willeke Alberti, bekend van nummers als Een glimlach van een kind en Samen zijn, is al bijna 65 jaar actief binnen de muziek. Haar carrière is door pers en publiek geprezen met verschillende prijzen. Willeke Alberti heeft een lange staat van dienst in de muziek-, theater- en televisiewereld. Ze heeft samengewerkt met veel collega’s uit het vakgebied en kan hier de eerdergenoemde artiesten van De Amsterdamse Zomer aan toevoegen. Op 8 juli zal ook zij namelijk te zien zijn in het Olympisch Stadion.

“We zijn trots dat we de ‘Grand Dame’ van het Nederlandse lied aan onze line-up mogen toevoegen dit jaar”, aldus Mitchel Bovenlander van organisator 4PM Entertainment. “De Special Mystery Guest blijft voor nu op de line-up staan, want deze kondigen we binnenkort ook nog aan. Er komt dus nog een grote verrassing aan!”

Line-up: Special Mystery Guest, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, René Froger, Rolf Sanchez, Ruth Jacott, Tino Martin, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Yves Berendse, Zoë Tauran en vele anderen.

De Amsterdamse Zomer wordt dit jaar wederom georganiseerd door Nicolette van Dam, Bas Smit, John Ewbank en evenementenbureau 4PM Entertainment. Tickets voor De Amsterdamse Zomer zijn te verkrijgen via www.deamsterdamsezomer.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Acda en de Munnik maken grootse comeback met nieuwe single én reünieconcert

Next Article

Goldband grote winnaar 3FM Awards 2023

You may also like