Zoontje Monique Smit doet haar hart smelten

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

Monique Smit is niet alleen een steengoede zangeres maar is in de eerste plaats ook een geweldige moeder. Wanneer de reporter van Party vraagt of haar kinderen ondertussen al doorhebben dat hun mama een heuse bekendheid is, geeft Monique aan dat Noah het door begint te krijgen.

“Hij begint zich te realiseren dat veel mensen mama kennen”, gaat hij van start. “Noah vraagt zich ook af hoeveel volgers ik heb op Instagram, hoeveel likes ik krijg, dat vindt hij interessant.”

Luca mag dan weer vaak mee naar de theatershows van KidsPop. “Hij mag dan zelf kiezen of hij in mijn kleedkamer blijft of meegaat de zaal in om te dansen. Dat laatste vindt hij helemaal fantastisch.”

Na de show gaat Luca steevast in de rij staan voor een meet en greet met zijn mama. “En als die handtekening er dan af gaat onder de douche, is hij helemaal teleurgesteld. Dan zeg ik: ‘Dan zet mama er toch een nieuwe op?’ Waarop hij dan zegt: ‘Maar nu ben je geen Monique Smit meer!’ Hij ziet mij echt nog als een ander persoon als ik aan het optreden ben. Voor een jongetje van vier is het nog te magisch om te bevatten. Na de show staat hij ook voor me met de woorden: ‘Monique Smit, mag ik een handtekening?’ Schattig hè?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wolter Kroes: “Ik faal nog elke dag”

Next Article

Zoveel betaalde koningspaar voor vakantieoptrekje

You may also like