André Hazes is razend

Author: Share:
© Liefde voor Muziek - de Reünie: geen covers van elkaars hits maar betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren - vrijdag 13 november om 20u40 bij VTM. Op de foto: André Hazes

André Hazes geeft aan recent met zijn manager Ricardo Klaverdijk te hebben gebroken. Die breuk kwam er door zijn eigen moeder, die in de rechtbank een aantal uitspraken deed, waardoor het voor André duidelijk was dat Ricardo ging moeten kiezen tussen hem en zijn moeder. 

Ricardo werkte namelijk ook Rachel, de moeder van André en dus leek het voor hem onmogelijk om nu nog voor beide kampen te werken.

Ricardo zelf kon niet kiezen, dus deed André het maar in zijn plaats. De uitspraken die zijn Rachel deed in de rechtbank zetten kwaad bloed en waren volgens André Hazes niet waar. “Dit gaat gewoon te ver. Ik wil niet meegenomen worden in leugens om je eigen reet te redden”, aldus André aan Party.

Ook met zijn zus Roxeanne heeft zijn moeder inmiddels geen contact meer. Van de hechte band tussen Rachel en haar kinderen is er dus geen sprake meer. 

Roxeanne gelooft ook niet meer in een verzoening. “Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen”, vertelde ze aan Party. Ook André vermoedt dat er nu geen weg terug meer is na alle uitspraken. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Om die reden zijn ‘De Verhulstjes’ een succes

Next Article

Rachel Hazes zette stop op rekening André Hazes junior

You may also like