Dan start nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Author: Share:
© Foto: KRO-NCRV

Op zondag 9 april trapt Yvon Jaspers het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw Europa op gang. Het KRO-NCRV-programma trekt naar het buitenland, er doen dit seizoen geen boeren mee die bij ons actief zijn. Stuk voor stuk hebben zij een bedrijf ergens in Europa.

Voor presentatrice Yvon Jaspers was dit een nieuwe uitdaging. “De afgelopen maanden heb ik de vijf nieuwe boeren goed leren kennen. Met allemaal heb ik een paar dagen opgetrokken, meegeholpen op het bedrijf, hun familie ontmoet en gezien wat voor leven zij leiden”, vertelt de presentatrice in een interview.

Ook dit jaar zijn er weer heel wat verschillende types landbouwers bij. “Alle vijf zijn ze totaal anders. Niet alleen de bedrijven, de landen en leeftijden, maar ook hoe hun dagelijks leven eruitziet”, gaat Yvon verder.

“Ze hebben hun eigen verhaal maar één verlangen staat bij hen allemaal bovenaan. Niet langer alleen zijn. Het leven delen. Ik kijk er zo ontzettend naar uit om met vrouwen en mannen die kant op te reizen en hopelijk de liefde te zien opbloeien.”

Boer zoekt vrouw Europa, zondag 9 april om 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Ruzie onder koningskinderen?

Next Article

Sieneke terug naar het Eurovisiesongfestival?

You may also like