Deze jongeman was Amalia’s eerste grote liefde

Author: Share:
© Foto: RVD

Nu prinses Amalia een tijde terug gespot werd in Venetië, de stad van de liefde, waar ze op een terrasje genoot van een ijsje, en dat in het gezelschap van een leuke, mysterieuze jongeman, gonst het van de geruchten dat het hier om haar nieuwe vriendje gaat.

Daarom leek het Party een goed idee om even een overzicht te schetsen van het – vermoedelijke – liefdesleven van onze kroonprinses tot nu toe. En zo komen we ook te weten welke jongeman de eer had om de eerste grote liefde van onze toekomstige koningin te zijn.

De naam van haar eerste vriendje was Brent. Hem ontmoette Amalia op de middelbare school. En ze waren allebei zestien jaar oud toen ze voor het eerst samen werden gezien. Dat de twee samen een schoolmusical schreven, én dat Brent aan de zijde van Amalia een Tweede Kamerdebat bijwoonde, maakte dat de Duitse pers er niet aan twijfelde dat het hier om echte liefde ging. Geruchten die vervolgens door het koningshuis werden ontkend. De officiële verklaring luidde dat de twee ‘slechts’ hartsvrienden waren. Van een echte serieuze relatie zou geen sprake geweest zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marco Borsato leidt teruggetrokken bestaan

Next Article

Bonnie St. Claire slingerde microfoon naar hoofd

You may also like