Marco Borsato leidt teruggetrokken bestaan

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Sinds hij zowat twee jaar geleden in het oog van de storm kwam door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, zowel naast als op de set van ‘The Voice Kids’ – voor die laatste beschuldigingen werd hij inmiddels buiten vervolging gesteld, heeft de eens zo populaire zanger Marco Borsato zich noodgedwongen teruggetrokken uit de schijnwerpers.

Volgens Party zou hij momenteel een teruggetrokken bestaan leiden in zijn geboorteplaats Alkmaar, waar hij na zijn scheiding van z’n grote liefde Leontine samenwoont met hun oudste zoon Luca. Daar wacht Marco de beslissing van het Openbaar Ministerie af om hem wel dan niet te vervolgen voor een laatste aanklacht van grensoverschrijdend gedrag.

In tussentijd probeert hij zijn leven natuurlijk inhoud te geven, en daarbij lijkt hij graag terug te grijpen op dierbare herinneringen uit het verleden. Herinneringen die hem een goed gevoel geven. Een van de dingen die hij dan ook vaak doet, is een bezoekje brengen aan zijn moeder Mary voor wie hij dan kookt. Die bezoekjes zullen hem ongetwijfeld deugd doen wan zijn moeder gelooft, net als zijn ex-vrouw en kinderen overigens, rotsvast in de onschuld van haar zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Zo bepalend is zijn vrouw voor Jacques Herb

Next Article

Deze jongeman was Amalia’s eerste grote liefde

You may also like