Geraldine Kemper: “Ik had niet verwacht dat ik zou rouwen”

Author: Share:
© Foto: Play4

Ze verloor vorig jaar haar vader

Geraldine Kemper zien we elke zaterdagavond tijdens de liveshow van ‘Big Brother’ aan de zijde van de Vlaamse presentatrice Tatyana Beloy.

De presentatrice trok een tijdje geleden met haar partner naar Kenia voor een deugddoende vakantie. “Daar had ik een moment dat ik dacht: wat kan ik nog meer tegen jou zeggen dan ‘Ik hou van je’? Ik heb niets met trouwen, maar hij wel, dus ik zei: ‘Als jij dat wil, gooi ik de optie misschien open.’ Mijn werk-privérelatie is veranderd. Eerst draaide alles om werk, nu zit ik in een fase waarin ik denk: werk is leuk, maar het leven is toch echt belangrijker”, vertelt Geraldine in Linda Meiden.

Het voorbije jaar was bijzonder heftig voor Geraldine want zij moest haar vader afgeven. Op haar 5 jaar verdween de man uit haar leven, maar een overlijden is natuurlijk nooit leuk.

“Ik heb getwijfeld of ik het volgende wil delen, maar omdat hij er niet meer is, heb ik het gevoel dat het nu kan: hij was verslaafd aan drugs. Mensen denken weleens dat mijn moeder hem bij me heeft weggehouden, maar dat had een reden”

Geraldine was net op vakantie toen ze te horen kreeg dat het niet goed ging met haar vader. Er werd haar de vraag gesteld of ze graag afscheid van hem wou nemen en dat wou ze wel. “ Op zijn begrafenis dacht ik: wow, er worden heel mooie dingen over deze man gezegd, maar ik ken hem niet. Dat vond ik ontzettend kut. Ik was aan het rouwen, dat had ik niet verwacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Nieuwe avonturen in een nieuwe Brugklas… op Curaçao

Next Article

Frans Duijts: “Weer zo’n zielig iemand”

You may also like