Henny Huisman: “We hebben dat voor de zekerheid toch maar gedaan”

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Speciaal voor carnaval heeft Henny Huisman een nieuwe versie opgenomen van ‘Met Z’n Allen’, het superbekende nummer van de miniplaybackshow dat Henny jarenlang heeft gepresenteerd.

Henny komt uit het Noorden van Nederland en daar wordt carnaval niet altijd even hard gevierd als op andere plekken in Nederland. Hij is er dus allesbehalve aan gewend.

“En Zaankanters zijn zo’n beetje het meest nuchtere volk van Nederland. Ik weet er wel iets van, want het is van oorsprong katholiek. Carnaval is van oudsher het feest voordat er veertig dagen wordt gevast”, legt Henny uit in Party.

Vasten, dat heeft Henny wel gedaan, maar feesten dan weer niet. Toen hij onlangs moest optreden in Tilburg, keek hij zijn ogen uit.

“Dik drieduizend man in zo’n zaal die allemaal verkleed zijn. Niet één uitgezonderd. We wisten niet of het liedje zou aan slaan, maar voor de zekerheid hebben we wel meteen een videoclip opgenomen in die stampvolle, feestende zaal. Ze braken de tent af, zo mooi vonden ze het. Echt niet normaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jumbo-rel heeft zware gevolgen voor Glennis Grace

Next Article

Partner Peter Gillis is het beu: “Mijn mond viel er van open”

You may also like