Liefdesleven van André Hazes in scène gezet?

Author: Share:
© Foto: Play4

Het mysterie rond de relatie van André Hazes en Monique Westenberg is op dit moment groter dan een aflevering van ‘De Mol’ en ‘De Verraders’ samen. Niemand weet nog hoe het nu zit tussen die twee en er lijkt maar geen duidelijkheid te komen.

Ook nu duiken er weer geruchten op dat André toch terug samen zou zijn met Monique. Want na hun tripje naar Florida, is André alweer op reis met Monique en zoontje Dré. Dit keer trokken ze naar Thailand waar ze genoten van zon, zee, strand, cultuur en elkaar.

Maar er is meer, want het koppel werd ook gespot bij een juwelier. En dat doet de geruchten tot een nakend huwelijk weer oplaaien. Heel veel vragen, maar weinig antwoorden. Al denkt Yvonne Coldeweijer te weten hoe de vork aan de steel zit.

“We mogen niet vergeten dat André al een poosje wordt gevolgd door een camerateam. Binnenkort komt er dus een docu-soap uit over het turbulente (liefdes)leven van de zanger. Maar in zo’n docusoap moet natuurlijk wel wat spannends gebeuren en naar een climax worden toegewerkt.

Wie zeker niet in de docu-soap zal te zien zijn is Sarah van Soelen. En dat neemt al meteen heel wat sensatie weg voor de kijker. Benieuwd of er andere sensatie zal te zien zijn binnenkort.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Tino Martin of Tino Martini ?

Next Article

Matthijs van Nieuwkerk onder vuur: “Hij is een tiran op de werkvloer”

You may also like