Maxime Meiland geeft intieme inkijk in haar seksleven

Author: Share:
© Copyright: Play4

Zij doet intieme onthullingen in haar biografie

Recent verscheen het boek ‘Maxime, misbruikt, ontspoord, en nu… gelukkig!’, de biografie van jongste Meiland-telg Maxime. In haar biografie gaat ze geen onderwerp uit de weg.

Zo schrijft Maxime in haar biografie onder meer dat verdere gezinsuitbreiding even niet aan de orde is. Om die reden heeft ze dan ook een spiraaltje laten plaatsen, bekent ze. Al vertelt ze er ook meteen bij dat de beslissing over haar kinderwens verre van definitief is: “Ik ben pas 27, dus da’s best jong om een definitieve beslissing te nemen. Het kan zomaar zijn dat ik bijvoorbeeld ergens binnen de komende vijf jaar denk: ‘ik zou het toch nog wel leuk vinden, ééntje erbij.’”

Profetische woorden, blijkt nu.

Nee, Maxime is nog niet opnieuw zwanger. Maar bij de lancering van haar boek bleek het spiraaltje waarnaar verwezen werd wel alweer tot het verleden te behoren. “Ik heb mijn spiraaltje er onlangs uit laten halen”, vertelt Maxime openhartig aan Story. “Nu moet ik wel opletten, maar ik denk dat het wel goed gaat.” Waarna ze meteen nóg een intieme onthulling doet.

“Ik gebruik geen enkele anticonceptie meer. Dat deden mijn moeder en oma trouwens ook nooit. En nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten.” Van een opflakkerende kinderwens is bij Maxime momenteel ook geen sprake, maar mocht ze onverwacht toch zwanger worden dan is een derde kind wel welkom benadrukt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monique Westenberg krijgt tonnen kritiek

Next Article

Broer Gordon trekt huwelijk in twijfel: “Aandachtsgeil”

You may also like