Partner van Thomas Berge: “Ik vond dat verschrikkelijk”

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Het zat haar niet mee

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne hebben heel wat moeilijke weken achter de rug. Vlak nadat hun zoon Saint werd geboren, werd Elianne een aantal keer opgenomen in het ziekenhuis voor een abces in haar borst.

Zij moest hun zoon meteen voor een aantal dagen missen en dat viel haar heel zwaar. Toen ze het ziekenhuis verliet, kreeg ze ook nog eens te horen dat ze geen borstvoeding mocht geven en dat was ook een harde klap om te verwerken.

“In die kamer werd het mooiste van me afgenomen. Tijdens mijn zwangerschap had ik er me zo op verheugd om borstvoeding te geven. Dat vond ik echt verschrikkelijk”, klinkt het in Story.

Ondertussen zijn we zo’n 4 maand verder en is Elianne terug thuis. En alles gaat zoals het moet gaan. Tot grote opluchting van Thomas en zijn vriendin.

“Ik weet eens te meer dat Thomas de man is met wie ik oud wil worden. Ik hield al veel van hem, maar we kenden alleen goede tijden in onze relatie. Als het dan tegenzit en hij is er dag en nacht voor je…Toen wist ik het echt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Partner van Peter Gillis: “Het begint allemaal behoorlijk te vervelen”

Next Article

Jamai heeft trouwplannen

You may also like