Prinses Beatrix weigert traditie te doorbreken

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Ze trekt nog ieder jaar naar Oostenrijk.

Grote afwezige tijdens het verjaardagsfeest van prinses Margriet was prinses Beatrix. Hoewel het haar jongere zus is, koos Beatrix er toch voor om niet vanuit Oostenrijk terug te keren naar Nederland om het feest bij te wonen.

Het is een vaste gewoonte van Beatrix om half februari naar het Oostenrijkse Lech te rijzen om daar tijd door te brengen met haar schoondochter prinses Mabel en haar twee dochters Luana en Zaria.

Normaal wordt er ook altijd een fotosessie gehouden met het hele gezin, maar dat zat er dit jaar niet in. Willem-Alexander en Maxima die ook vaak naar Lech afreizen willen niet met een deel van het gezin op de foto, enkel met de drie dochters erbij.

En ook nu, nu Beatrix al 85 is, doorbreekt ze de traditie niet. Ondanks het drama dat er met haar zoon Friso is gebeurd in 2012 in Lech, blijft de prinses er ieder jaar naartoe reizen.

En daarmee volgt ze haar eigen moeder Juliana op, die ook op hoge leeftijd nog steeds ieder jaar naar Lech afzakte, schrijft Weekend. Of Beatrix daarmee binnenkort ook de titel van BBB krijgt (bewust bewegende bejaarde) valt nog af te wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Ellemieke Vermolen: “Ik kon het allemaal maar moeilijk opbrengen”

Next Article

Patty Brard: “Dat kost ons handenvol geld”

You may also like