Prinses Margarita en prins Tjalling uit elkaar

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

De geruchten werden steeds sterker

Het zijn geen plezante tijden voor prinses Margarita. Ze maakte onlangs bekend dat ze zou gaan scheiden van Tjalling ten Cate, die ook de vader is van haar kinderen.

Het koppel gaat niet in ruzie uit elkaar, maar gelukkig wel in alle vriendschap. “Na een prachtige tijd van ruim zestien jaar samen, waarin wij lief en leed hebben gedeeld, zal ieder van ons nu een eigen weg gaan. Tegelijkertijd zullen wij altijd samen een pad blijven bewandelen als vrienden liefdevolle ouders van onze twee prachtige dochters”, citeert Story de officiële verklaring van het koppel.

Margarita reageert ook liever niet op veel vragen rond de breuk en dat is niet de eerste keer. Ook toen er eerder al geruchten waren rond een liefdesbreuk bleef de prinses zwijgen.

Het gebeurde al eens eerder dat er dus geruchten waren dat de twee uit elkaar zouden zijn. En die geruchten werden alleen maar sterker toen ontdekt werd dat Margarita volgens gegevens van het Kadaster niet meer officieel vermeld stond op het woonadres dat ze jarenlang met Tjalling deelde, schrijft Story.

In november 2022 werden de geruchten dat de twee uit elkaar zouden zijn alleen maar sterker en dat is nu jammer genoeg ook bevestigd. En ondanks dat ze als vrienden uit elkaar gaan, laat het toch een diepe indruk na bij Margarita. We wensen het gezin veel sterkte bij het verwerken van deze breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wat een show! Rob kiest ervoor om naar huis te gaan en dat heeft gevolgen…

Next Article

Nielson heeft het moeilijk

You may also like