Tanja Jess: “Ook ik vergis me nog wel eens”

Author: Share:
© Foto: VTM

Het zijn niet altijd makkelijke momenten voor Tanja Jess en haar man Charly Luske. Hun dochter Alice zit volop in de transitie van man naar vrouw en daar hoort veel wachten bij.

Dat is soms frustrerend voor Alice die niks liever wil dan dat alles achter de rug is. En ook voor Tanja is het soms moeilijk. Want hoewel zij heel erg haar best doet om Alice niet bij haar jongensnaam te noemen, het gebeurt soms dat ze zich misspreekt.

“We hebben lange tijd in twee werelden geleefd. Ik kreeg soms mailtjes van school met de oude naam, terwijl het thuis allang Alice was. Dan versprak ik me ook weleens hoor”, geeft ze toe in Story.

Charly Luske en Tanja hebben het heel lang verborgen gehouden voor de buitenwereld, maar het is Alice die het geheim het langst met zich meedroeg.

“Een reden dat wij uiteindelijk hebben besloten om er open over te zijn naar de buitenwereld toe, is dat er veel gezinnen zijn die samen in de kast zitten omdat het door de omgeving niet wordt geaccepteerd of dat men bang is dat dit zo zal zijn. Wij vonden het ook spannend. Omdat het om je kind gaat, het meest waardevolle wat er is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Adriaan geeft update over de gezondheid van Bassie

Next Article

Tanja Jess: “Niets is zeker in het leven”

You may also like