Tino Martin slaagt met glans voor relatietest

Author: Share:
© Foto: Marc Verhees Fotografie

Het was een lange tijd stil rond Tino Martin en even leek het alsof de zanger niet meer zo vaak dronken op een podium stond als een tijdje geleden. Helaas bewezen filmpjes van optredens ondertussen het tegendeel.

Tino vindt veel steun bij Dave Roelvink. De twee kampen allebei met een verslaving en veel mensen vinden het misschien niet zo heel verstandig dat 2 verslaafden met elkaar optrekken.

Martin heeft de voorbije jaren nog niet veel geluk gehad. Eerst werden alle optredens gecanceld door corona en ook zijn vriendin en haar vader werden door hun horecazaken erg getroffen. Dat leidde zelfs tot een reatiecrisis bij de twee.

Gelukkig besefte hij heel snel dat hij het verpest had en kwam hij ook meteen weer in actie. “Ik wist dat ik het had verpest en ik besefte: ik moet het goedmaken. Als het goedkomt, moet ik ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurt. Dan laat ik haar nooit meer gaan.”

Corona was de ultieme relatietest voor het koppel en gelukkig zijn ze geslaagd. Maar helaas heeft Tino wel nog wat werk aan dronken op een podium staan, want daar worden de fans dan weer niet gelukkig van.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Danny Froger maakt rondje om de evenaar

Next Article

Patty Brard lacht met Gordon: “Anton Aus Tirol”

You may also like