Volkszanger Peter Beense kampt met gezondheidsproblemen

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Fans van Peter Beense is het vast al opgevallen: wanneer de volkszanger ergens te lande optreedt, zit hij de laatste tijd bijna constant op een stoel of kruk op het podium. Het gevolg van medische problemen waar hij al enkele maanden mee kampt. Aan Story vertelt hij wat hem precies scheelt.

“Ik ben al enige tijd onder behandeling in het ziekenhuis voor een stenose – een vernauwing van het wervelkanaal – in mijn onderrug”, aldus Peter. “Maar er is weinig aan te doen.” Een operatie zou de zanger kunnen helpen, maar die is behoorlijk risicovol.

“Er is een kans van 50 procent dat je komt te overlijden. En als je het overleeft is er 25 procent kans op een dwarslaesie. Ik houd best van een risico, maar dit is iets te groot”, meent Peter. De zanger hoopt dat er in de toekomst alsnog een andere behandeling komt die hem zal helpen.

“Ik weet dat ze in het buitenland met alternatieve behandelingen bezig zijn, maar dat staat nog in de kinderschoenen. Maar ik houd het goed in de gaten want het is me wel wat waard om van deze pijn af te komen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Henny Huisman: “JoepiedePoepie in zijn onderbroekie, ik wil dat best een keer meemaken”

Next Article

Henriëtte, vrouw van Rob de Nijs beseft dat het pad er niet rooskleurig uitziet

You may also like