Willeke Alberti: “Onvoorstelbaar wat zij heeft meegemaakt”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

De dood van haar dochter Daniëlle van’t Schip heeft Willeke Alberti getekend voor het leven. Daniëlle was al drie jaar ziek voor ze de strijd verloor. En Willekes dochter had niet graag dat haar moeder daar vaak over praatte.

“Wat ik wel kan zeggen, is dat zij het zo mooi gedaan heeft. Daniëlle was ook zo sterk. Het is onvoorstelbaar wat zij heeft meegemaakt, waar zij doorheen is gegaan samen met haar man, de kinderen, mijn zonen en de familie. Het was één familie, maar zij regelde alles”, klinkt het bij Willeke in Party.

Het overlijden van Daniëlle heeft de zangeres ook tot nieuwe inzichten over het leven gebracht. Zo is Willeke een heel stuk rustiger geworden.

“Ik ben heel dankbaar hoe het allemaal gegaan is en hoe de mensen meeleven. Ik heb mij nog geen moment alleen gevoeld en vind het zelfs wel lekker om gewoon alleen naar voetbal te kijken, bijvoorbeeld als John van’t Schip (Daniëlles man) moet spelen. Dat komt omdat ik zo dankbaar ben voor wat hij gedaan heeft met zijn kinderen en mijn kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Mattie Valk vindt opnieuw het geluk

Next Article

“Noa Vahle moet gas terugnemen”

You may also like