Gerard Joling neemt geen blad voor de mond: “Het is allemaal heel gedateerd”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Op SBS6 kon Nederland kijken naar het nieuwe programma ‘Avastars’. Het programma lag speciaal op vrijdagavond in de hoop op veel kijkcijfers, maar dat draaide toch een beetje anders uit dan verwacht.

De grote amusementshows met Gerard Joling als presentator zijn al een tijdje geleden op SBS6. Geen enkele nieuwe amusementsshow op de zender lijkt nog brokken te maken en dat is toch wel erg jammer te noemen.

En dat verwonderd Gerard Joling niet. “Laten we gewoon eerlijk zijn. Als je een programma hebt waar je twintig jaar mee bezig bent en dan zie je die poppetjes… Het is allemaal zeer gedateerd. Dat mogen we natuurlijk niet zeggen, want het heeft ze veel geld gekost”, zegt Gerard bij ‘De Telegraaf’.

Iedere aflevering zou zo’n 650 000 euro hebben gekost en dat is een pak geld. En het is natuurlijk best makkelijk om kritiek te geven.

Gerard terughalen naar de zender zou misschien een oplossing kunnen zijn. Al is het nog maar de vraag hoe Gerard daar zelf tegenover staat. “Ik denk daar niet over na. Ik ben gewoon zanger en alles wat ik erbij heb gekregen, zie ik als een cadeau.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Soraya Gerrits speelt Sophie in Mamma Mia!

Next Article

Monique vol lof over Andre Hazes

You may also like