Monique Smit helpt misverstand de wereld uit

Author: Share:
© Foto: Showbizz247

Monique Smit houdt van op een podium staan, zoveel is duidelijk na haar interview met Party. De zangeres noemt haar job op sociale media dan ook regelmatig #mooistebaanvandewereld.

Wanneer de reporter vraagt of het tv-gezicht eigenlijk nog presenteerwerk doet, geeft ze aan dat ze dit langzaamaan aan het afbouwen is omdat ze zich wil focussen op haar muziek.

“Dat is goed gelukt, want voor dit jaar staan we ieder weekend vol, ik heb geen weekend meer vrij”, vertelt ze opgetogen. “Dat is echt wel bizar. Aan de ene kant natuurlijk fantastisch, aan de andere kant betekent het wel dat we ieder weekend van huis zijn.”

Volgens Monique denken veel mensen dat ze enkel een weekendbaantje heeft. “Dat ik op vrijdag een keertje zing en op zaterdag nog een keertje, en dat was het dan. Maar bij ons ligt dat wel een beetje anders. Ik ben meestal zes dagen in de week aan het werk. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet altijd hele dagen zijn. De ene keer is het drie uurtjes, soms ben ik twaalf uren onderweg, een andere keer twee uren. Maar dat ik iedere dag op pad moet, is soms wel heftig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Mariska Bauer voorspelt de toekomst

Next Article

Deze genen gaf Frans Bauer door aan zijn zoon

You may also like